perjantai 23. joulukuuta 2016

Lahjakätkö löytyi..


Täällä ollaan aikalailla joulutunnelmissa jo. Tähän asti lahjat ovat olleet paketoimattomina vaatekaapissani, kunnes eilen illalla otin tehtäväkseni paketoida ainakin muutaman. Loput pitää vielä tänään illalla paketoida. 

Kuusen takana on ollut muutaman päivän piilossa Jooan työkalupöytä, jonka tänään kokoamme illalla, jotta on sitten huomenna käyttövalmiina. Laitoin paketoimani lahjat tämän isonlaatikon päälle, kuusen taakse. Laitoin vielä verhoja siihen eteen, jotta lapset eivät kiinnitä huomiota. 

Olin väärässä ! Tottakai lapset huomasivat jostain pienestä raosta, että kuusen takana on liuta paketteja. Apuaaa. Kaksi isointa tonttua kerkesivät jo ottamaan paketit käteensä ja repivät kiireen vilkkaa naruja auki. Onneksi kerkesin väliin ja piilotin paketit uudestaan. Kerroin lapsille, että huomenna joulupukki sitten tuo paketit ja sitten vasta joululahjat saa avata. 

Pelastuin ja lapset jatkoivat kiltisti leikkejään, eivätkä sen koommin kyselleet tai etsineet lahjoja. Huh, olipa täpärällä. 

Tänään illalla tosiaan paketoin loput lahjat ja kokoamme pari lahjaa jo valmiiksi, niin ovat sitten heti valmiina leikkeihin. 

Meidän joululoma alkoi jo tänään, kun eilen illalla Alexsandralle nousi kuume. Laitoin heti illalla päiväkotiin viestiä, että jäämme kotiin ja toivottelin hyvät joulut kaikille. Tänään aamulla jostain kumman syystä tyttö oli aivan terve, eikä ole koko päivän aikana näyttänyt kipeyden merkkejä. Ehkä hän vain halusi olla meidän kanssa kotona ja aloittaa päivää aikaisemmin joululoman. Toivotaan, ettei kuume enää nouse ja saisimme viettää joulun suht terveinä.


Onko muiden lahjakätköjä löydetty ? Entä onko kaikki jo valmiina jouluaattoa varten ? Meillä on jouluruuat jääkaapissa odottamassa, aika hillitysti juhlitaan tänä jouluna. Meidän jouluaatosta sitten myöhemmin :)


Ihanaa joulua kaikille ! <3

Susanna


2 kommenttia:

 1. On ne lapset niin mahdottoman tarkkoja! Meillä on toistaiseksi lahjapiilot pysyneet piilossa, mutta täpäriä tilanteita on ollut! Lahjat ovat nimittäin siinä kaapissa, missä ei ole lukitusmahdollisuutta ja mikä on piiloleikin klassikkopiilo! :D Muutama niin iso paketti tuli, että ne eivät mahtuneet kaappiin ja ne on tylysti makuuhuoneessa jätesäkissä ja valkoinen valhekin on ollut valmiina "varastoon menossa, jotain valokuvausroinaa" mutta ei kukaan ole älynnyt kysyä :D

  Meilläkin joulu on valmis, hyvin hillitysti mennään. Ihanaa joulua teidän perheelle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, lahjoille on vaikea löytää piilopaikkaa, varsinkin jos ovat vähänkin isomman kokoisia paketteja ! Toivottavasti joulu meni hyvin <3

   Poista