torstai 1. joulukuuta 2016

DIY joulukalenteriTänä vuonna halusin panostaa joulukalenteriin, enkä tyytynyt iänikuiseen varmaan suklaakalenteriin. Sitä paitsi, eihän lapseni edes syö suklaata. Tähän asti lasten kanssa on menty kuvakalenterilla. 

Aloin suunnittelemaan joulukalenteria jo hyvissä ajoin, mutta toteuttaminen jäi viime tippaan. Vielä eilen illalla pussittelin lahjoja ja kokosin kalenterin lähempänä puoltayötä. Mitä sitä ei äiti tekisi lastensa hyväksi. 

Punavalkoiset paperipussit on ostettu popupkemuista, erilaisilla kuvioilla varustetut pienet pyykkipojat ovat myös sieltä. Ihanan jouluisat ja pirtsakat ! Tarvitset:

Lahjapaperia, lahjapusseja tms.
Pieniä pyykkipoikia.
Pyöreitä tarroja, valmiiksi numeroituja tai ilman.
-Numerotarroja, tai mustatussi.
Teippiä.
Sakset.
Juuttinarua, tai paksumpaa lankaa.
Kiinnittämiseen vahvempaa teippiä, tai pieniä nauloja.1. Asettele pyöreät numerotarrat haluamaasi paikkaan. Itse laitoin melkein keskelle pussia, lähempänä alareunaa

2. Täytä pussit yllätyksillä ja taita pussi kiinni.

3. Kiinnitä naru seinälle ja ripusta pussit sekalaisessa järjestyksessä pienillä pyykkipojilla siihen roikkumaan.Kalenterista saa helposti omantyylisensä erivärisillä pusseilla. Lahjapapereistakin pystyy helposti taittelemaan ja teippailemaan kivan näköisen pienen paketin. Askartelukaupoista ja netistä löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja näiden tekemiseen. Jokainen osaa aivan varmasti tehdä oman joulukalenterin, kun vain vähän näkee vaivaa. Se on sen arvoista !

Tästä eteenpäin näette päivittäin, mitä meidän luukkumme oikein pitävätkään sisällään. Mielestäni tämä oli oikein onnistunut joulukalenteri tälle vuodelle. Minkälaisia joulukalentereita teiltä löytyy ? 


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti