sunnuntai 4. joulukuuta 2016

4. Luukku + Vinkki lapsiperheille

Ihan pienenä vinkkinä lapsiperheille, jossa on pieniä lapsia: Laittakaa kaukosäätimet korkealle, niin etteivät lapset pääse niihin käsiksi ! 

Mikä onkaan ihanempaa, kun illalla päästä sohvalle makoilemaan ja katsomaan jotain hömppää telkkarista. No, tänään tein saman. Laitoin lapset nukkumaan ja laitoin telkkarin päälle. Yritin laittaa digiboxin kaukosäätimestä kanavaa. Ei onnistunut. Kaukosäädin vaihtoi kanavia aivan omaan tahtiinsa. 

Tajusin, että ennen nukkumaan menoa Senni oli leikkinyt kaukosäätimen kanssa ja nuoleskellut sitä. Mitä tästä opimme, en ikinä enää anna lasten leikkiä kaukosäätimillä ! Nyt olisi kiva tietää, mitä teen tuon kaukosäätimen kanssa. Voikohan liikkeestä hakea uuden ?


Neljännestä joulukalenterin luukusta paljastui lisää tarroja. Samanlaisia, mitä ensimmäisestäkin luukusta tuli. Nyt saivat enkelit lisää kavereita tarravihkoon, joita Altsu innoissaan taas liimaili. Täytyykin ostaa lapsille joululahjaksi tarravihot, kun ovat niin innoissaan tarroista, niitä on varmasti tulossa vielä lisää joulukalenterista meidän pienille tarraintoilijoille. 


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti