tiistai 27. syyskuuta 2016

Pyöräilläänkö ?

Pyöräilläänkö ? Me ei olla  montaa kertaa käyty pyöräilemässä. Meillä aikuisilla ja Alexsandralla on polkupyörät, omaani en ole kertaakaan käyttänyt. Se oli vain pakko saada pari vuotta sitten, kun löysin hienon täysjousitetun pyörän. Alexsandra ei ole päässyt kokeilemaan pyöräänsä niin paljoa kun olisin toivonut. Ei ole aika riittänyt pyöräilyn harjoittelemiseen kun on aina kaksi pienempää lasta mukana Altsun lisäksi. 

Eiköhän neiti pääse ensivuonna pyöräilemään oikein kyllästymiseen asti kun pienemmätkin lapset ovat jo hieman isompia. Viime talvena löysin alennuksesta potkupyöriä. Ostettiin kaksi, pienempi ja vähän isompi. Aluksi isompi oli melkein liian iso Alexsandralle, joten hän sai ajella pienemmällä potkupyörällä. Tekniikan tajuamiseen meni hieman aikaa, mutta jo parissa viikossa potkuttelu alkoi onnistua. Voi olla, että jos oltaisiin käyty joka päivä pari kertaa potkuttelemassa, tekniikka olisi löytynyt jo aikaisemmin. 


Nykyään Alexsandra ajelee isommalla potkupyörällä, kun Jooakin jo yltää potkia pienemmällä. Altsu on aina innoissaan lähtemässä potkuttelemaan, tänäänkin lähti potkupyörällä päiväkotiin. Jooa on innoissaan pyörästä, mutta ei kuitenkaan halua potkutella. Löysin eilen alennuksesta tälle kaksikolle ihanat pyöräilykypärät ! Ovh näillä yhteensä 100e, nyt hinta 40e yhteensä. Molemmat olivat innoissaan uusista kypäristä ja halusivat ne heti päähän. Lähdettiin eilen iltapäivällä potkuttelemaan niin Jooa mieluummin käveli, uusi kypärä päässään. Hassu poika, ei ainakaan satu päähän jos kaatuu.  

Pyöräilläänkö teidän perheessä ? 

Itse olisin halunnut nyt kesälläkin tehdä perheen kanssa pyöräilyreissuja tai pyöräillä ihan muuten vaan. Hyvä kun me tämän kolmikon kanssa edes keretään tekemään mitään. Toivon todella, että ensikesänä arki ei olisi näin hektistä, josko me kerettäisiin vaikka sinne pyöräilemään. 


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti