perjantai 30. kesäkuuta 2017

Piristystä lastenhuoneeseen + alekoodi


Vuoden asumisen jälkeen sain vihdoin lastenhuoneeseen taulut seinälle ! Pupu seikkailee, numerojuliste ja lastenhuoneen säännöt ovat peräisin Kirpunkodista. Taulut ovat todella ihania ja sopivat super hyvin meidän lastenhuoneeseen. Taulut piristävät huoneen olemusta, eikös ?

Kirpunkodista saa kotimaisia persoonallisia julisteita lastenhuoneeseen. Julisteet suunnittelee Kirpunkodin omistaja/graafinen suunnittelija Kati Aksila-Konnos ja ne painetaan Helsingissä. Kotimaisuus on aina plussaa !

Sivuilta saa erikokoisia julisteita, mihin ikinä niitä haluatkin laittaa. Ihan pienistä A6 korteista aina 50x70 kokoisiin julisteisiin saakka. Meidän taulut ovat tätä isointa kokoa. Mitä isompi, sen näyttävämpi !

Valikoimissa on paljon valmisjulisteita, mutta myös täysin personoitavissa olevia. Näitä on esimerkiksi erilaiset syntymäjulisteet muunmuassa 1:1 mittakaavalla oleva "birth poster", kummitodistuksia ja nimijulisteita. 


Käykää ihmeessä kurkkimassa Kirpunkodin sivuilta mitä kaikkea ihanaa siellä on tarjolla ! Koodilla TOUHU saat -10% alennuksen personoiduista julisteista. 

| Yhteistyössä: Kirpunkoti |


Susanna

3 kommenttia:

  1. Yritin etsiä nettikaupasta tuota lastenhuoneen säännöt julistetta, mutten löytänyt?��

    VastaaPoista