maanantai 5. kesäkuuta 2017

Parvekkeen muodonmuutos


Muutettiin nykyiseen asuntoon yli vuosi sitten. Siitä lähtien olen halunnut sisustaa ja kalustaa parvekkeen kotoisaksi. Sellaiseksi, missä voisi viettää aikaa ja rentoutua. Tähän viikkoon asti se on ollut enemmänkin säilytyspaikka, jonne on tungettu turhaa krääsää. Tässä alempana kuva, josta saatte hieman osviittaa siitä, minkälainen parvekkeemme oli. Tämä on karsittu versio siitä, minkälainen se vielä jokin aika sitten oli. 


Nyt kolkkoon olomuotoon on tullut muutos ! Saimme Veken kalusteelta aivan ihanan sohvaryhmän parvekkeelle. Aikaisemmin olen vain haaveillut mukavista ja hyvännäköisistä kalusteista, mutta nyt haaveilut muuttui todeksi ja parvekkeellamme komeilee nyt paris polyrottinki sohvaryhma. Hinta ei päätä huimaa ja näin pienen kokeilun jälkeen vaikuttavat hyvinkin laadukkailta. 

Parvekkeemme on todella iso, joka on tuottanut minulle pientä päänvaivaa. Pienelle parvekkeelle pystyy vain laittamaan jotain ja tadaa, valmista. Nyt olen aika tyytyväinen, parveke käy nyt kuin yhtenä lisähuoneena. Mutta pidemmittä puheitta, mennään ihastelemaan uutta sohvaryhmää ! <3

Sohvaryhmän lisäksi parvekkeelle mahtuu myös lapsille pieni pöytäryhmä. Lasten pöytä on hankittu ikeasta, sekin hyvään hintaa. Lapset tykkäävät ja mikä parasta, kesällä pöydän ääressä voi syödä raikkaassa ulkoilmassa. 

Lapsiperheessä parvekkeelle tottakai on eksynyt lasten leluja, siellä säilytetään myös lasten pyörät, koska sisälle ei mahdu. Lelut luovat parvekkeelle pientä pilkettä ja väriä. 

Uusi sohvaryhmä loi parvekkeen toiseen päätyyn pienen tyhjän nurkkauksen, jonne olen laittanut vanhan parvekepöydän jalat väärinpäin ja siihen päälle lasten skettilaudan, desing by suski. 
Mitä tykkäsitten meidän parvekkeen muodonmuutoksesta ? :)

| Yhteistyössä: Veken Kaluste Oy |


Susanna

2 kommenttia:

  1. Onpa teillä ihanan suuri parveke! Wau! Ja nyt kyllä näyttää tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Meillä tosiaan on ihanan iso parveke, jossa pystyy viettämään aikaa näin kesäisin :)

      Poista