keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Herkku viikonloppu

Yksi yö ilman lapsia ! Kyllä, luit oikein. Lasten ihanat isovanhemmat ottivat meidän kolme pientä apinaa yökylään, jotta meillä vanhemmilla olisi hieman yhteistä aikaa. 

Veimme lapset lauantaina vasta illalla hoitoon, jotta erossa oloaika ei olisi kovin pitkä. Hieman kuumotti miten pienin pärjää ilman minua (ja tissejä), tiesin kyllä ettei hänellä ole mitään hätää. Appivanhempiin voi aina luottaa. Isommat lapset pärjäävät aina loistavasti ja ovat jo tottuneet kyläilemään isovanhemmilla. Sennillä on vielä hieman totuttelemista, hän lämpeää aina niin hitaasti. 

Vähän haikein mielin jätimme lapset hoitoon ja lähdimme viettämään ansaittua vapaa-aikaa. Minulta meinasi kyynel vierähtää, en ikinä totu olemaan lapsista erossa. Suuntasimme viikin chicosiin. Chicosissa on mielestäni maailman parhaat burgerit, enkä voi vastustaa niitä. Nyt kun oli mahdollisuus niin tottakai halusin mennä syömään sellaista, mikä on jo todettu parhaaksi ! Miehellä ei ollut kauheesti sanavaltaa, minä kun olin jo päättänyt, että sinne haluan, niin sinne myös mennään (tähän sellainen apinahymiö joka peittää silmänsä).


Herkuteltuamme menimme pelaamaan biljardia. Siitä on tullut meidän yhteinen juttu. Kride on valehtelematta paljon parempi kuin minä, mutta tulen silti hyvänä kakkosena. Enkä edes aina häviä ! Lauantain pelissä tuli muistaakseni tasapeli ?! Kotona vain loikoilimme sohvalla ja katselimme ohjelmia. Pieni irtiotto arjesta teki kyllä todella hyvää. Oli ihana syödä rauhassa ja pelailla niin ettei kukaan roikkunut jaloissa tai huutanut äitiä. 

Sunnuntai aamuna heräsin ensimmäisen kerran kahdeksalta. Ajattelin, että no en todellakaan herää vielä tähän aikaan, kun on mahdollisuus nukkua vihdoinkin pitkään. Nousin ylös puoli yhdeltätoista, kävin suihkussa ja söin aamupalan rauhassa. Mietin, että mitähän sitä oikein tekisi, en jaksa vain istua ja olla tekemättä mitään. Aloin siivoamaan, ja nyt meidän jääkaappikin kiiltää puhtauttaan. 


Lähdimme hakemaan lapsia kahden jälkeen. En malttanut odottaa, että näen meidän ihanat pienet ! Melkein juoksin portaat ylös ja oven auettuaan kaappasin lapset syliin ja pusuttelin heidät ihan puhki. <3 Lapsilla oli mennyt todella hyvin. Jopa Senni oli nukkunut yönsä hyvin ja oli ollut reipas pikkutyttö. 

Päästyämme kotiin, aloimme tekemään tortilloja ja tacoja. Päätimme pitää lapsille herkuttelu illan ja kerroimme, että tortillojen jälkeen pääsemme vielä saunaan ja ammeeseen pulikoimaan. Ihan parasta ! Nyt on taas jokunen hetki, ennenkuin lapset menevät uudemman kerran yökylään. 


On ihana olla välillä erossa lapsista, mutta parasta on saada heidät takaisin kotiin <3


Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti