maanantai 17. lokakuuta 2016

Äänestä kaunein lastenhuone

Huomasin eräs päivä kaksplussan sivuilla lomakkeen kilpailuun, jossa haettiin kuvia lastenhuoneista. Kaksplussan toimitus valitsisi 18 kuvaa kisaamaan kauneimmasta lastenhuoneesta. Laitoin kuvan ja kirjoitin pienen esittelyn blogistani ja lastenhuoneesta. 

Tänään tuli sähköpostia, jossa kerrottiin, että meidän lastenhuone on päässyt mukaan kisaan ! Äänestys aikaa on 3.11 asti ja kolme eniten ääniä saanutta bloggaajaa voittavat ihanan hemmottelupaketin ! 
Käykää ihanat lukijani äänestämässä meidän lastenhuone voittoon ! Hemmottelupaketti tulisi todella tarpeen. Meidän lastenhuone ei ehkä ole maailman kaunein, mutta ennen kaikkea se on käytännöllinen ja ihana paikka meidän lapsille ! Olen kerinnyt jo sisustushulluna järjestämään lastenhuonetta uusiksi, mutta tuossa ylenpänä kuva, jolla olemme mukana kisassa.


"Lastenhuoneessa asustelee tällä hetkellä meidän kaksi isointa lasta. Esikoinen Alexsandra nukkuu yläpedillä, Jooa alhaalla. Olen yrittänyt tuoda huoneeseen molemmille mieleisiä asioita. Löytyy nukkekoti, potkuautoja, parkkihalli, lasten keittiö, autoja jne. Molemmille lapsille siis jotakin. Molemmat lapset tykkäävät leikkiä sekä barbeilla, että autoilla. Tulevaisuuden haaveissa olisi kaikille lapsille omat huoneet, niin että pääsisin sisustamaan ne oikein ihaniksi."


Kiitos kaikille äänestäneille !

Susanna

2 kommenttia: