tiistai 13. joulukuuta 2016

Muutama joulukalenterin luukku & kuulumisia


Muutaman päivän aikana joulukalenterista on löytynyt muunmuassa joulupukki tarroja, pingviini tarroja, lisää väriliituja ja sukkia ! Mitähän yllätyksiä tontut ovat seuraaviin pusseihin piilottaneet. 

Nyt tuli aika pitkä tauko kirjoittamisesta. On ollut niin touhun täyteiset päivät, ettei kirjoittamiselle ole yksin kertaisesti jäänyt aikaa eikä energiaa. Viikonloppukin meni ihan hujauksessa ! Eilen olin tulossa kirjoittamaan, mutta tottakai kone oli erimieltä. En jaksanut taistella, joten kone voitti minut ihan 6-0. Tänään vihdoin onnisti !


Mitä me sitten ollaan tehty ? Ollaan nähty kavereita ja heidän lapsiaan. Leikitty yhdessä, piirrelty, ulkoiltu ja ihan näitä perus kotitöitä. Uudet syntymäpäivä lelut ovat olleet kovassa käytössä ja tottakai joka päivä lapset odottavat joulukalenterin avaamista. Ihana pikkusiskonikin on pitänyt meille seuraa monena päivänä <3 

Olen nyt keskittynyt lapsiin ja kotiin niin paljon kuin mahdollista, joten illalla olen vain halunnut maata x-asennossa sohvalla ja heittää aivot narikkaan.  Eihän se väärin ole. Itsekkin varmaan minun tilanteessani tekisitte samoin. Mikä onkaan ihaninta pitkän päivän jälkeen, kukaan ei huuda, kukaan ei vaadi sinulta mitään, saat vain olla. 


Voitteko muuten kuvitella, miten paljon sotkua kolme lasta saa aikaiseksi ? Sitä tahtia kun itse siivoan, toiset on jo kerenneet sotkea muut huoneet. Välillä tuntuu, että kotityöt vois vaan jättää tekemättä ja antaa sotkun olla. Itse on vain niin järjestelmällinen ja siisti ihminen, että pienetkin sotkut saavat minut hikeentymään. 

Viikonloppuna pidettiin lauantaina tortilla ja saunailta. Lapset olivat niin innoissaan taas tortilloista, mutta illan kohokohta oli saunominen ja ammeessa pulikointi. Ihan parasta. 


Sunnuntaina lähdimme koko perheen voimin uimahalliin ! Lasten mummi tuli myös mukaan, koska ei meidän kahden kädet olisi riittänyt näiden hulivilien kanssa. Puhuimmekin, että nyt täytyy käydä useammin, kuin kerran vuodessa. Lapset todella tykkäävät uida ja läträtä vedessä. Jooa olisi vain juossut veteen pää kolmantena jalkana ellei häntä olisi vähän toppuutellut. 

Kiva viikonloppu kaikin puolin. Seuraavana viikonloppuna onkin luvassa mieheni puolen sukulaisten jouluruokailu ravintolassa, jonne mekin sitten suunnataan. :) 


Mukavaa loppuviikkoa kaikille <3


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti