keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Arjen pelastaja: KUIVAUSRUMPU

Kaikista kotitöistä vihaan eniten pyykkien ripustaminen kuivaustelineeseen. Mikä onkaan ärsyttävämpää, kuin jatkuva pyykkirumba. Peset pyykkiä, laitat niitä kuivumaan, taas peset ja ripustat litimärkiä vaatteita telineeseen. Sitten odotat, että pyykit ovat kuivuneet, jotta pääset viikkaamaan ne nätisti kaappiin. 

Pyykkiteline ei edes sovi sisustukseen, silti se aina on esillä ja vaatteita täynnä. Sitten pienet kädet käyvät repimässä vaatteet ympäri huushollia ja puhtaat vaatteet kierivät ties missä. Mikäs sen mukavempaa. 


Minulla on teille ratkaisu ! Jos vihaat pyykkien laittamista ja kokoajan esillä olevia pyykkitelineitä, ratkaisuna on kuivausrumpu ! Kyllä, se maksaa, mutta ei liikaa. Ihan muutamalla satasella saat aivan loistavan koneen, joka kuivattaa vaatteesi täysin. 

Me ostimme meille Candyn 8kilon kuivausrummun, jonne mahtuu pyykkikoneesta kaikki märät vaatteet. Tämä veloitti meiltä sen muutaman satasen, mutta on hintansa väärti !

Nyt aikaa jää paljon enemmän kaikkiin muihin kotitöihin ja lasten kanssa seurustelemiseen. Enää minun ei tarvitse odottaa, että pyykit peseytyvät ja pääsisin laittamaan niitä telineeseen kuivumaan. Nyt saan laittaa suoraan märät pyykit kuivausrumpuun, valitsen ohjelman ja tadaaa, parin tunnin päästä kaikki pyykit ovat kuivia. 

Ihan paras ostos pitkiin aikoihin. Suosittelen jokaiselle, joka vähänkin vihaa pyykkien laittamista. Ihan parasta saada kuivat pyykit suoraan koneesta ja viikata ne kaappiin odottamaan käyttöä. 


Ihan varmasti on muitakin, joita tuo pyykkitelinerumba ei oikein innosta. Tykkäätkö sinä pyykkien laittamisesta ? Löytyykö teiltä kuivausrumpu, kokemuksia ? 

Ps: Joulukalenteri alkoi vauhdikkaasti, mutta se ei oikein saanut teitä lukijoita syttymään, joten päätin jättää sen kirjoittamisen. Palataan näihin ihan perus postauksiin, ehkäpä saadaan keskustelua aikaiseksi :)


Susanna



2 kommenttia:

  1. Itse vihaan eniten sitä viikkaus osaa. Onnistun aina välttelemään sitä, ja kun sitten viikkaan niin vaatteita on kertynyt aivan älyttömästi! Meillä kun on kodinhoitohuone, ja siellä on esiin vedettävät pyykkinarut (lähes koko ajan esillä kylläkin kun ei siellä kukaan vieras käy) ja ne on kyllä toiminut loistavasti. Ei nekään mikään sisustus elementti ole, mutta eipä sinne kodinhoitohuoneeseen kukaan eksykkään.

    VastaaPoista
  2. Hei Susanna!
    Olen samaa mieltä kanssasi, minunkin inhokkikotityöni on pyykkien ripustaminen. Ja kun sitä pyykkiä kertyy paljon, niin täytyy sitten viettää paljon aikaa pyykki- ja kuivausprosessiin. Olisihan sitä parempaakin tekemistä!
    Pitäisi varmaan itsekin sijoittaa kuivausrumpuun. Olen kaikilta ystäviltäkin kuullut samaa ylistystä kuin sinultakin, että säästyy hyvin aikaa ja hermoja.

    VastaaPoista