torstai 1. kesäkuuta 2017

DIY taulut: Uskomme ja luotamme teihin.


DIY taulut. Meillä oli eilen lasten päiväkodissa niin sanotut kevätjuhlat, kevätolympialaiset. Olin ensin sitä mieltä, että en vie hoitajille mitään. Tuntui typerältä viedä jotakin turhaa, joka ehkä joutuisi loppujen lopuksi roskikseen. 

Eilen aamulla tulin kuitenkin toisiin aatoksiin. Pyörimme Sennin kanssa kaupoilla ja mietin, mitä oikein keksisin. Jotakin, joka ei välttämättä päätyisi sinne roskakoriin. 

Jokin taulu, joka koskettaisi ! Facebookissa törmäsin jokuaika sitten lauseeseen "kiitos kun autat minua kasvamaan", se jäi mieleen. 



Meidän lauseeksi paperille päätyi "Kiitos kun autatte meitä kasvamaan. Uskomme ja luotamme teihin." Sydämen sisällä molempien lapsien nimikirjaimet. 

Lasten päiväkodissa on kaksi ryhmää, isojen ja pienten. Teimme molempien ryhmiin hoitajille yhteiset taulut. En keksinyt mitään henkilökohtaista, joten taulu, joka on suunnattu koko ryhmän hoitajille oli mielestäni hyvä idea. 

Lause on suoraan sydämestä. Me tarkoitamme sitä ihan 100%. Sanoinkin hoitajille ja päiväkodinjohtajalle, että olen niin kiitollinen heille siitä miten he ovat olleet täysillä meidän jutuissa mukana ja joustaneet aina tarpeen tullen. Parempaa päiväkotia en lapsilleni voisi tässä elämäntilanteessa toivoa.



Ohjeet taulun tekemiseen:

1. Valitse mieleisesi paperi.

2. Harkitse tarkkaan kirjoittamasi teksti. 

3. Leimasin kirjaimilla painele haluamasi teksti. (leimasimia saa esimerkiksi tigerista).

4. Tekstin lisäksi voit lisätä paperille mitä haluat. Meidän tauluihin tuli sydämet, joiden sisällä on nimikirjaimet.

5. Valitse mieleisesi kehykset. Paperin voi toki jättää kehyksettömäksikin. Paperiin voi laittaa kyytipojaksi vaikka puisen pyykkipojan.

6. Taulu on valmis !



Mitä piditte meidän tauluista ? Päiväkodinhenkilökunta oli ainakin ihan mielissään. :)


Susanna

2 kommenttia:

  1. Ihanat taulut. <3 Olen itse töissä päiväkodissa ja tällaiset kauniit, sydämestä tulevat sanat ovat paras lahja. Ne kantavat pitkälle ja voivat joskus olla juuri ne sanat, jotka auttavat eteenpäin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Päiväkodissa he tykkäsivät todella tauluista ja ne päätyivätkin esille ryhmän pöydille. Olen aika otettu <3

      Poista