tiistai 7. helmikuuta 2017

Sisustukseen sopiva kerrossänkyMeillä tuli kerrossänky tarpeelliseksi, kun muutimme pienempään asuntoon, jossa on vain kaksi makuuhuonetta. Isommat lapset saivat yhteisen huoneen, jonne kuumeisesti etsin kerrossänkyä, jota minunkin silmäni kestäisi.

Selailin verkkokauppoja ja päädyin VEKEN KALUSTEEN sivuille. Sivuilla on montakin KERROSSÄNKYÄ, joista yritin sitten valita mikä olisi meille se sopivin. Valitsin meille LIISA PIENI KERROSSÄNGYNValitsin tämän, koska kerrossängyn muotoilu ja olemus sopii täydellisesti meidän sisustukseen. Tämä on myös äidin katseen kestävä, enkä todellakaan kyllästy tähän. Kerrossänky ei ole täyspitkä, joka oli yhtenä kriteerinäni.

Kerrossänky on pituudeltaan 164cm, leveydeltään 79cm (tikkaiden kohdalta +10cm) ja korkeudeltaan 137cm. Patjakoko 70x155cm.

Sänkyyn saa ostettua erikseen alasängyn sivuturvalaidan, patjat ja vuodevaatelaatikon. Me otettiin ihan ehdottomasti turvalaita alasänkyyn ! Vuodevaatelaatikkoa voi käyttää vaikka lelujen säilytykseen taikka sänkynä. Minulla on haaveissa saada kaikki lapset jossain vaiheessa samaan huoneeseen, silloin Senni luultavasti menisi laatikkoon nukkumaan, hih. Kerrossänky on ollut ihan mahtava hankinta ! Käyttökokemusta sängystä meillä on nyt yli puolivuotta. Kerrossänkyyn siirtyessä Alexsandra oli tuolloin täyttämässä juuri kolme vuotta ja Jooa oli vasta 1v6kk. Altsu oli todella innoisaan yläsängystä, ja onkin nukkunut siellä hyvin, eikä ole tippunut onneksi kertaakaan. 

Jooa siirtyi pinnasängystä suoraan kerrossängyn alapedille ja pelkäsin todellakin pahinta. Kauhukuvista huolimatta siirtyminen isojen sänkyyn meni vallan hyvin, eikä Jooakaan ole tipahdellut sängystä. 

Yöllä sänky on nukkumista varten, päivällä lapset ovat tehneet siitä kiipeilytelineen. Mikäs sen parempaa, kun kiipeillä tukevalla sängyllä ja leikkiä majaleikkejä alasängyssä. Pieniä vaaratilanteita on meinannut syntyä, kun isommat aloittavat pomppimis harjoitukset yläpedillä, silloin on äidin oltava tyhmä ja kieltää vaaralliset leikit. 

Vaaratilanteista huolimatta suositellen jokaiselle kerrossänkyä tarvitsevalle juurikin tätä kerrossänkyä ! Sänky sopii ihan varmasti jokaisen sisustukseen, sitä voi tuunailla erilaisilla päiväpeitoilla, tyynyillä ja pehmoleluilla. Meillä on tällä hetkellä hyvin pelkistetty lookki, mutta välillä on oikein räväkkääkin väriä käytössä. | Yhteistyössä Veken Kaluste |


Susanna

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten kivan näkönen! :) meillä olis kerrosängyn osto edessä, pistän tämän vaihtoehdon kyllä korvantaakse!

  VastaaPoista
 2. Just tämän samaisen sängyn ostan meille, kun meillä on vaan 1 makuuhuone niin näin saadaan tilaa ja sänky on sopivan pieni. Olipa kiva nähä vähä parempia kuvia sängystä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on ihan super hyvä sänky ja kestävä ! Kiva että olin avuksi ☺️☺️

   Poista
 3. Mahtuuko tuo sängynaluslaatikko päädyn jalkojen välistä eli voisiko sängynaluslaatikon vetää halutessaan sängyn alta pois tuolta lyhyen päädyn puolelta? Meille olisi tarkoitus hankkia toinen tällainen sänky omaan makuuhuoneeseemme ja harkitsen tuon sängynaluslaatikon hankkimista yhdeksi varavuoteeksi, mutta koska kerrossänky tulisi meidän sänkyymme kiinni, pitäisi sängynaluslaatikko pystyä vetämään sängyn päädystä eikä pidemmältä sivulta. Kiitos jos ehdit vastata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ! Testailin ja kyllä, mahtuu tuosta pienestäkin päästä ulos, eli voisi sopia teillekkin :)

   Poista