keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Uusi sänky, hyvästi aamuinen päänsärky !



Parisen viikkoa sitten meille saapui uusi sänky ! Vanha oli jo aikamoisessa kunnossa, se nitisi ja natisi ja sain jatkuvasti pelätä milloin se romahtaa. Sennikin heräsi melkein aina, kun käänsinkin kylkeä. Sängystä oli päästävä eroon !

Uusi sänky on LUMI BONNELL sarjan runkopatja. Löydät sen VEKEN KALUSTEEN sivuilta. Sänky on yhteensä 160x200cm kokoinen. Sieltä on mahdollista valita leveämpikin sänkykokonaisuus. Runkopatjasetti koostuu siis kahdesta 80x200cm runkopatja sängystä. 



Jousituksena on bonnell jousitus, joka on napakka. Tykkään itse nukkua kovemmalla sängyllä. Vanha sänky oli liian pehmeä ja sen seurauksena heräsin joka aamu kauhean päänsäryn kanssa. Uudessa sängyssä on ihana nukkua, enkä ole aamuisin enää saanut kaverikseni päänsärkyä. 

Runko on valmistettu puusta, joka on verhoiltu mustalla kankaalla. Kankaaseen on tehty pysty tikkausta, joka tuo tyylikkyyttä. 

Tätä runkopatjaa ei suositella painaville nukkujille, suositus paino on 50-70 kg. Settiin kuuluu 4cm paksuinen pestävä petauspatja, joka on aina plussaa ! Edellisessä sängyssäni ei ollut petauspatjaa ja voitte vaan kuvitella mihin kuntoon patja pääsi pienen vauvan kanssa. 




Runkopatjan mukana tulee tummat puiset jalat. Otin mukaan metalliset sängynjalat, koska ne sopivat paljon paremmin meidän vaaleaan sisustukseen. TÄÄLTÄ löydät runkopatjan jalkasarjat. Sieltä löytyy muunmuassa ihanat shampanjalasin muotoiset jalat, joita kovasti harkitsin, mutta päädyin NÄIHIN ja olen tyytyväinen. 



.. Ja ainiin, tämä sänky ei natisi, ihan superia !


| Yhteistyössä Vekenkaluste Oy |


Susanna

3 kommenttia:

  1. Ah toi kuulostaa ihan unelmalta! Meillä on sänkyvirityksenä tällähetkellä kaks patjaa päällekkäin, pakko alkaa pikkuhiljaa kattelemaan uutta :D en tiedä miten sekin on tollalailla lykkääntyny :D

    ~ Jasmin N
    littlethingswithjassy.com

    VastaaPoista
  2. Meilläkin sänky natisee, joten olisi aika ostaa uusi. Hyvä, ettei päänsärkyä enää ole ollut. Se on kyllä inhottavaa, kun luulisi aamulla levännensä hyvin, mutta päätä tai muita paikkoja särkee. https://omaka.fi/sangyt.html

    VastaaPoista