tiistai 10. tammikuuta 2017

Valmiina kevääseen, ainakin melkein



Me ollaan valmiina kevääseen ! Minun puolestani talvi voisi jo loppua ja ihanat aurinkoiset kevät ilmat saapua piristämään meidän päiviä. 

Olen ollut tällä kertaa hyvissä ajoin liikenteessä ja ostanut lapsille kevät takit odottamaan lämpimämpiä ilmoja. 

Niinkuin kuvista näkyy, kaikilla on samanlaiset takit. Jooalla vain sininen, tytöillä ihanan pinkit takit. Tämän kevään takeiksi valitsin lapsille mini rodinin picot. Olen ihastellut näitä kuvissa ja nyt sain napattua jokaiselle omat. Olisipa aikuisillekkin näitä ! 

Nämä ovat niin sanotut kauppatakit, joita käytetään kyläillessä ja kaupoilla. Vielä täytyy metsästää ulkoiluun soveltuvat vaatteet. Vinkkejä ? Sennille ja Jooalle harkinnassa name itin softshell haalarit. Mutta mitä tuolle isoimmalle tytölle ? Takki ja housut ? Mistä löytyisi kivoja ?

Viime syksyltä on jemmassa lapsille pipoja, niistä ei ainakaan ole pulaa. Hankinta listalla on vielä kevääksi jokaiselle hanskat ja kengät. Ehkä jonkunlaiset kaulahuivitkin voisi ostaa. 

Onko teillä jo kevääksi ostettu ulkovaatetta ? :)




Susanna

6 kommenttia:

 1. Teillä on ihana pipokokoelma :) Ja Picot on...<3 Meillä on vaaleanpunainen picohaalari ja tummansininen takki odottamas kevättä...+nameit softshell mikä on kyllä huippu! Isomman tytön välikausivaatteista en osaa kyllä sanoa... Mut joo, sais kyllä kevät jo kohta alkaa tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sitä olla pipoja 🙈 Ja joo noi picot on kyllä ihanat söpistely takit !

   Poista
 2. Ihanaa mä en oo ainut jolla on kokoelma pipoja:)
  Meiltä löytyy myös nuo paremmat takit jo neljälle muksulle kevääksi. Mä odotan Pomp de luxin kevään mallistoa. Sielä on ollut tosi kivoja ja kestäviä välikausivaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha pitäähän sitä olla eri pipo vähän joka päivälle 🙈

   Poista
 3. Onpa ihana pipokokoelma! Meillä on vielä kevät vaatteet hommaamatta. Housut tuottaa eniten pään vaivaa. Mistä hyvät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama uus pipo saapunut myös 🙈🙈 Hei ostin nameitiltä lapsille vk takit ja housut, ihan superit ! Teen niistäkin postauksen myöhemmin. Suosittelen ! :)

   Poista