lauantai 7. tammikuuta 2017

NETFLIX vinkkejä ?

Nyt kaipailtaisiin NETFLIX vinkkejä. Olen löytänyt netflixin vasta vähän aikaa sitten, enkä ole pahemmin kerennyt perehtymään sen tarjontaan.

Lastenohjelmia ollaan katsottu jokin verran, mutta ei nämä vielä niin niistä välitä. Itse katsoin o.c:ta, mutta eilen kauhukseni katsoin viimeisen jakson.


Tuli paniikki, että mitä nyt katson ! Olen katsonut o.c sarjaa iltaisin tai lasten päiväuni aikana. Tänään katselin seiniä ja mietin, että mitä sitä nyt katsoisi ? 

Vinkkejä ? Olisiko teillä jokin sarja jota voisitte suositella ? Onko netflixillä lapsille jotain opettavaisia ohjelmia ?


Susanna

4 kommenttia:

 1. Gossip girlin tuotantokaudet esim? Tai gilmore girls? Gilmore girls on tehny kaiken lisäksi juuri ennennäkemättömiä jaksoja lisää! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on Netflix kovasti käytössä. Sieltä löytyi meidän pojan eka lemppari ohjelma Taapero (Pocoyo). Sitä alkoi katsomaan n.1v:nä. Lähempänä 2v:tä tykännyt Masha ja karhu, late lammas, Daniel tiikeri, Miffy, Ystävien kylä, Chuck, pikku traktori jne.

  Isännän kanssa iltaisin yhdessä katsotaan sarjoja/elokuvia. Breaking Bad, Mr. Selfridge, Arrow, House of Cards, Orange is the new black, Suits. Tässä ainakin listaa sarjoista joita ollaan katsottu ja tykätty.

  Jäänpä seurailemaan mukavaa blogiasi! :)

  VastaaPoista
 3. Me katsellaan paljon Netflixiä miehen kanssa iltaisin. :) Hyviä sarjoja mm ovat : The 100, OA, Touch, Bates Motes ja Orphan Black :)

  VastaaPoista
 4. My little ponyt, ystävyyden taikaa. Minä tykkään ja on se opettavainenkin, ihan aikuisellekkin.

  VastaaPoista