maanantai 16. tammikuuta 2017

Näin säästät rahaa hiustenleikkuussaMikä onkaan kätevämpää, kuin leikata lasten hiukset itse kotona. Ostettiin jokin aika sitten kotiin oma hiustenleikkuukone ja se on ollut todella kovassa käytössä. 

Olen leikannut nyt muutaman kerran Jooan hiukset itse ja mielestäni ihan hyvällä menestyksellä. Ensin leikkasin kaikki hiukset lyhyeksi. Hiukset kuitenkin kasvavat huimaa vauhtia, jonka jälkeen olen leikannut koneella ainoastaan sivuilta lyhyeksi. 

Mielestäni kätevää leikata itse pojan hiukset kotona, kun se käy niin kätevästi hiustenleikkuukoneella. Säästää myös rahaa, kun ei tarvitse kokoaika juosta parturissa. Hiukset kun tosiaan kasvavat ihan huimaa vauhtia. 

Jooa monta kertaa pyytää itse, että hiukset pitää leikata. Tykkää hiustenleikkuusta, naureskelee ja kehuu että "hyvä äiti", kun suristelen koneella hiuksia lattialle.

Alexsandralta olen napsinut välillä latvoja hiustenleikkuusaksilla, mutta todella harvoin. Tykkään kun tytöllä on pitkät hiukset, joten annan niiden kasvaa ja tasoitan latvoja välillä. Tästä puheen ollen täytyykin lähi päivinä napsia latvat, niin ovat taas siistimmän näköiset. 

Minkälaisia hiuksia teidän pienillä pojilla on ? Leikkaatteko itse kotona vai käyttekö parturissa ? 
Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti