maanantai 14. marraskuuta 2016

GuGGuusta seonnutOstin itselleni aivan ihka ensimmäisen gugguun vaatteen, tai asustehan tuo on. Gugguun basic beanie, raspberry värinen pipo. 

Ostelen lapsille silloin tällöin gugguun vaatteita, mutta vielä gugguut ei ole omaan vaatekaappiin päässyt. Vaikka ei sekään kaukana ole ollut, on ollut hilkulla, etten ole ostanut muunmuassa itselleni naisten hupparia. 


Olen aivan myyty tuolle merkille. Gugguun vaatteet ja asusteet ovat aivan täydellisiä. Tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan kerron vain oman mielipiteeni, koska mielestäni gugguu on aivan mahtava vaatemerkki. Heillä on enimmäkseen lapsille suunnattuja vaatteita, välillä valikoimaan tulee myös aikuisille pieni erä. 

Gugguun värimaailma ja vaatteet ylipäätään miellyttävät silmääni. Tykkään sisustuksessakin yksinkertaisesta sommittelusta ja väreistä. 


Gugguun sivuilla kerrotaan; "Ekopuuvillasta, puuvillasta ja puuvillasekoitteista valmistetut, korkealaatuiset ja värikkäät lastenvaatteet tyylikkäille pikkuihmisille. Kaikki materiaalimme on huolellisesti valikoituja, testattuja ja turvallisia kankaasta pieniin yksityiskohtiin saakka."

Suosittelen teitäkin hurahtamaan kyseiseen vaatemerkkiin. Kenties en ole ainut joka on jo täysin seonnut gugguusta, ilmianna itsesi !

Susanna


2 kommenttia:

  1. Täältä löytyy Gugguu-friikki...<3 ihania vaatteita kyllä ja joka mallistoa odottaa innoissaan mitä sieltä on luvassa...:) Kun ois rahaa niin ostais kaiken tuolta :D Samaten Vimma jota sun blogissas tulee vastaan myös on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, Vimma ja Gugguu, koko aika löytyisi ostettavaa, mutta eihän ne rahat kaikkeen riitä. Harmi :D

      Poista