maanantai 25. kesÀkuuta 2018

GAME OVER escape rooms đŸ„‚ #KPKESÄPARTY18

*Kaupallinen yhteistyö

Noin viikko takaperin osallistuin ihan huikeisiin bileisiin, kaksplus-blogiverkoston kesĂ€partyihin ! Oli taas ihan mahtavaa nĂ€hdĂ€ bloggaajakolleegoja ja pÀÀstĂ€ pienelle happihypylle omasta arjesta. Piristi kummasti, mutta vĂ€symys oli kaksinkertainen. 

TĂ€llĂ€ kertaa bileet jĂ€rjestettiin GAME OVER escape room:in kokoustiloissa. Tilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa. SiellĂ€ on mahdollisuus pelata kuutta erilaista pakohuonepeliĂ€. Mekin pÀÀstiin testaamaan pienissĂ€ porukoissa huoneita. MeidĂ€n ryhmĂ€ pÀÀsi tutustumaan tutankhamonin hautaan. En ennen ollut kĂ€ynyt pakohuoneissa ja tĂ€mĂ€ oli hieno kokemus ! Voisin kuvitella menevĂ€ni vielĂ€ uudestaankin, sen verran mielenkiintoista se oli. TĂ€tĂ€ voisi suositella mm työpaikan virkistyspĂ€iville. 


Juhlat alkoivat kello 15:00 pĂ€ivĂ€llĂ€ ja kokoustila oli kĂ€ytössĂ€mme myöhĂ€lle iltaan 23:00 asti. PöydĂ€t notkuivat tĂ€ynnĂ€ herkkuja ja juomista. Itsekkin saatoin maistella (limuja tietenkin). PĂ€ivÀÀn kuuluin myös muutakin ohjelmaa kuin pakohuone. PÀÀsimme tutustumaan suomalaiseen lastenvaatemerkkiin POP&CO Helsinki. Olen aikaisemmin nĂ€hnyt vaatteita netissĂ€, joiden kuvissa ja ne olivat yhtĂ€ ihanan nĂ€köisiĂ€ myös livenĂ€. MeillĂ€ oli myös mahdollisuus ostaa vaatteita, mutta olen shoppailulakossa ja pidin pÀÀni. Mahdollisesti eksyn joku pĂ€ivĂ€ heidĂ€n sivuilleen ja tilaan koko varaston tyhjĂ€ksi 🙈 Ps. He etsivĂ€t esittelijöitĂ€ ja alkavat myydĂ€ vaatteitansa kotivaatekutsujen tyyliin. 


Illan ratoksi pelailimme "en ole koskaan"-peliĂ€, jossa pÀÀsimme vielĂ€ syvemmĂ€lle tutustumaan toisiimme. Kun pakohuoneen kokoustila suljettiin, lĂ€hdimme pienellĂ€ porukalla jatkamaan iltaa viereiseen mustaan hĂ€rkÀÀn. Loppuilta menikin sitten vielĂ€kin pienemmĂ€ssĂ€ porukassa ja lopulta olimme Kaunis karuselli Tanjan kanssa kaksin, siitĂ€ ei sitten sen enempÀÀ. 😅 Voi olla, ettĂ€ seuraava yöelĂ€mÀÀn kurkistaminen on joskus hamassa tulevaisuudessa.


Illan aikana oli myös arvontoja ja lopuksi saimme ihanan goodiebagin mukaamme. SitĂ€ oli muuten ihan super hauskaa kantaa ympĂ€ri HelsinkiĂ€. Alla kuva goodiebagin sisĂ€llöstĂ€. Mukana oli myös ufo-pullo, mutta nĂ€in lapsiperheessĂ€ se pÀÀtyi samantien kaappiin piiloon enkĂ€ tajunnut ottaa sitĂ€ kuvaan mukaan. Tarkemmin pÀÀset seuraamaan sisĂ€ltöÀ (ja arkeamme) instagramista nimimerkillĂ€ @susannaeleonoora.

Illan pÀÀarvottava oli Aarni Woodsin puinen rannekello. Aarni Woods haluaa olla mukana taistelemassa ihmisten roskaamista vastaan ja suunnitteleekin kestÀviÀ luonnollisia design-tuotteita. Useissa heidÀn tuotteistaan kÀytetÀÀn kotimaista puumateriaalia ja osassa on hirven nahasta tehdyt rannekkeet.

Kiitos paljon kaikki kaksplussan verkostolaiset ihanasta illasta ja kiitos muutamista kuvista, kun oma kamera pysyi visusti piilossa. 


Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti