keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Kun mä pääsen kotiin..

Tänään oli taas aika normaali kotiintulo. Kun sain auton parkkiin ja avasin auton ovet, alkoi huuto. Miten lapset aina aloittavat sen tappelun heti ! Vuorotellen lapset tökkivät ja repivät toisiaan ja parkkihalli raikaa, hurraa. Sitten tapellaan, kuka saa auttaa oven avaamisessa. Seuraavaksi joku onkin jo tönäissyt toista ja huuto jatkuu. Päästään hissille, ai että siitäkin on niin ihana riidellä, kuka sitä nappia saa painaa. Joku loukkaantuu ja se huuto jatkuu..

Naapurit hei, kuulitte varmaan taas tänään kun päästiin viidenteen kerrokseen ja kuinka huudon ja kinastelun saattelemana päästiin kotiovelle ja sitten rappuun saapui hiljaisuus. Se hiljaisuus ei kuitenkaan jatkunut kotiin asti vaan sitten alkaa kinastelu ulkovaatteiden pois ottamisesta ja kuka saa ensimmäisenä ottaa postit. 


Okei, tässä vaiheessa huomasin että 2/3 lapsella oli pissat housussa.. Herranjumala sitä haluaisi todellakin kotiin päästyään vaan olla, mutta toisin taas kävi. Käsky lapsille, että pissahousut pois. Oho toisella tulee pissat huudon kanssa vessan lattialle. Eikun sitten vaan heti pesemään lattiaa, jottei pissan haju jää lattialle. 

Kun pissat on pesty ja vaatteet vaihdettu pistin lapset sohvalle katsomaan lastenohjelmia. Pääsin myös itse hetkeksi pitkäkseni, vilttinäni kuopukseni Senni. Kotiin päästyämme hän ei päästä minua hetkeksikään silmistään, ei ikinä. Vessaankin pitää edelleen päästä mukaan. Ruuan teko on hieman haastavaa tuollainen kaksivuotias sylissä. Onneksi tänään meillä oli eiliset ruuat valmiina, niin siltä sekoilulta vältyttiin. 


Kuudelta, kun lastenohjelmat loppuivat aloimme syömään. Huhheijaa, ja tässä vaiheessa oltiin oltu kotona vasta tunti ! Tämän jälkeen alkoi sitten jo iltavillit. Että jos on tylsää niin meille vaan heti töiden jälkeen. Aika ei ainakaan käy tylsäksi, buhaha. 

Mitä sitä ennen olikaan, koulua ja töitä, sen jälkeen vaan kotiin makaamaan, eikä tarvinnut tehdä mitään. Toista se on nyt, enkä kyllä valita. Välillä tuntuu vaan, että on todella rankkaa. Joitain asioita pitää karsia päivästä, jos haluaa siitä hieman helpomman. Skippasin tämän päivän pyykin pesunkin huomiseksi, koska ei vaan kiinnostanut tänään. Kerro sinun kotiintulostasi. Kuulostaako samalta vai ihan päinvastaiselta ? 


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti