keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Katsaus talvihaalareihin x3

Nyt ne on meillä, toppahaalarit jokaisella lapsella. Hiki hatussa olen etsinyt lapsille toppahaalareita ja nyt jokaisen haalarit on kotiutuneet ja ovat päässeet jo käyttöön. Joka vuosi aina sama juttu. Minkä merkkisen haalarin ostan, mikä olisikaan sopiva minun lapselleni, kysymystulva ei meinaa loppua millään ja samalla kaikki vaihtoehdot tuntuvat yhtäkkiä huonoilta.

Tähän mennessä meillä on ollut talvella ticketin toppahaalareita käytössä. Nyt en niitä halunnut, koska ovat malliltaan huonot meidän lapsille. Liian leveät ja jotenkin tönköt. 

Tänä vuonna katselin erilaisia vaihtoehtoja, enkä tosiaan meinannut löytää kenellekkään mitään. "Väärän värinen" "Liian iso" "liian pieni" "liian leveä" "liian kulunut" "liian kallis" , tätäkin listaa voisi jatkaa äärettömyyksiin. Lopulta löysin Sennille toppahaalarin kirpputorilta super halvalla. Nameitin play tech-haalari koossa 80. Haalari on ihanan pinkki ja raikkaan värinen. Sennillä on reiman pattern kengät, jotka kestävät pakkasta ja vettä. Asusteina toimii hyvin ihana harmaa neulepipo tupsuilla ja kaulahuivi. Hanskoina siskolta ja veljeltä perityt hm rukkaset. Lisäksi Sennillä on kahdet reiman rukkaset, jotka nekin siskolta perityt. Senni ei oikein vielä ymmäränyt, mitä se valkoinen höttö on jota taivaalta sataa. Jooalle löysin tori.fi sivustolta reiman aivan ihanan vihreän toppahaalarin hyvään hintaan. Haalari on kokoa 92 ja sopii kuin nakutettu tämän pojan päälle. Kauheesti kasvun varaa tässä haalarissa ei ole, mutta eiköhän me pärjätä tällä tämä talvi. Kenkinä toimii hyvin vikingin talvi goretexit, kovilla pakkasilla sisälle mahtuu myös villasukkaa. Näillä pitäisi pärjätä suomen pakkasilla. Asusteina ihana musta neulepipo tupsuilla, popin kaulahuivi ja auto aiheiset rukkaset. Näistä Jooan kuvista oikein huokuu onnellisuus, hän oli aivan tohkeissaan, kun lunta satoi ja maa muuttui valkoiseksi. Voi sitä pienen pojan iloa <3Sitten viimeisenä, muttei kuitenkaan vähäisimpänä Alexsandran toppahaalari. Etsin ja etsin, mutta en löytänyt mistään käytettynä hyvässä kunnossa olevaa haalaria, joka miellyttäisi samalla minun silmääni. Tongin nettikauppoja hullunlailla ja järkihän siinä meinasi mennä. Lopulta törmäsin tähän mustaan minymon haalariin. Ajattelin, että onkohan tämä aivan liian synkkä näin iloiselle neidille. Toisena vaihtoehtoja olisi ollut samanlainen, mutta pinkki haalari. Musta koossa 104, sen minä otan, se menee sitten myöhemmin Jooallekkin. Sieltä se järjen ääni taas puski läpi. Pinkki olisi ollut aivan ihana ja niin Altsun väri. Tässä säästää rahaa, jos ja kun tämä pysyy hyvässä kunnossa esimerkiksi ensitalveen asti. 

Mustan haalarin kanssa voi käyttää värikkäitä asusteita, jottei olemus ole niin synkkä. Altsulta löytyykin jo viime talven varastoista aivan ihana pinkki paksu neulepipo, jossa lukee cool. Onhan hän aika cool uudessa mustassa haalarissaan. Söpön vaaleanpunaiset neulelapaset sopivat asusteeksi myös. Päiväkodissa asusteena toimii pinkit rukkaset. Kaapista pitäisi kaivaa Altsun vaaleanpunainen neule kaulahuivi, joka sopisi todella hyvin haalarin ja muiden asusteiden kanssa. Kenkinä on samat mitkä veljellään, viking goretexit. Ei se musta ollutkaan mikään huono valinta. 


Mitä mieltä olette meidän lasten toppahaalareista ? Minkälaisia teiltä löytyy ? 

Myöhemmin postausta meidän talvitakeista :)


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti