perjantai 4. elokuuta 2017

Metallit pesuvedessä - ratkaisu ongelmaan on löytynyt !


Olen pitkään valittanut jokaiselle miten hiukseni ovat aivan vihreät ! Ihan sama mitä teen, niin ne vain vihertävät. 

En ole vuoteen värjännyt hiuksiani, joten värjääminen ei tule kuulonkaan. Muutettuamme nykyiseen asuntoon, tämä vihertävä vivahde hiuksiin tuli. 

Kokeilin kaikenmaailman sävyttäviä hoitoaineita ja shampoita. Näistä oli ehkä hetkeksi apua. Sitten löysin syväpuhdistavan shampoon, mutta tämänkin auttoi vain hetkeksi. 

Sain eräästä facebookin ryhmästä vinkin kokeilla suihkusuodatinta. Laitoinkin samantien kyselyä maahantuojalle AQVA finland Oy:lle ja he laittoivatkin minulle samantien suihkusuodattimen testattavaksi. 


Mitä tämä suihkusuodatin sitten oikein tekee ? Se poistaa pesuvedestä tehokkaasti metallit, raskasmetallit, kloorin ja muut teollisuus-, sekä maatalousjäämät. 

Suodatin myös lisää C-vitamiineja, joilla on positiivisia vaikutuksia ihon ja hiuksien hyvinvoinnille. Suodatin rikkoo veden rakenteen pehmeämmäksi jonka ansioista se hellii ihoa. 

Kloorin hengittäminen pieninä määrinä voi ajan mittaan vaikuttaa haitallisesti hengityselimiin. Kloori ärsyttää ihoa, silmiä ja hengityselimiä ja suodattimen avulla tätä voidaan helposti estää. 


Suihkusuodatin myös laskee pesuveden ph-arvoa. Normaalisti näin kaupungissa veden ph-arvo on noin 8.0-8.5. Suodatin laskee ph-arvon 2-3 yksikköä alaspäin, lähemmäksi ihon omaa ph-arvoa.

Aqva suihkusuodatin on todella hyväksi iholle ja hiuksille. Kun asensin suodattimen, pesin hiuksistani syväpuhdistavalla shampoolla kaiken ylimääräisen metallin pois. Hiuksista lähti vihreys, eikä se ole sen koommin enää palannut ! 

Hiuksista tuli paljon pehmeämmät ja sileämmät. Iho on paljon paremmassa kunnossa. Kahdella lapsellani on atooppinen iho ja tämä on ollut myös pelastus heidän iholle. Vesi ei enää kuivata ihoa samalla tavalla mitä ennen ja meidän kaikkien ihot voi paljon paremmin. 


Suosittelen tätä jokaiselle. Menkää tsekkaamaan suihkusuodatin TÄÄLTÄ ja pistäkää ihmeessä kommenttia jos olette testanneet tätä :)

Susanna

4 kommenttia:

 1. Älkää nyt hyvät ihmiset uskoko näitä juttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten varmaan omakohtasta kokemusta kun näin sanot :) ?

   Poista
 2. Maatalousjäämät? c-vitamiinia? LOL

  VastaaPoista
 3. Laitoitko jonkun välikappaleen että sait kieritettyä sen kunnolla? Meillä se ei mene tarpeeksi syvälle paikalleen

  VastaaPoista