maanantai 27. maaliskuuta 2017

Naurusaaren muksutreffit: Vauhtia ja vaarallisia tilanteita !
Launtaina oli kauan odotetut kaksplussan blogiverkoston muksutreffit. Kun näitä alettiin suunnittelemaan, olin aivan varma, etten uskalla lähteä mukaan. 

Vaikka ei aina vaikutakkaan, olen todella ujo ! Stressaan todella paljon uusi jänniä tilanteita ja valehtelematta käyn tilanteita jo aikaisemmin läpi ja panikoin, mitä jos näin tulee tapahtumaan, wäää !

Päätin kuitenkin painaa osallistuu nappia facebookissa muksutreffit tapahtumassa. Onneksi painoin, koska olihan siellä nyt kivaa ! Vielä sinne mentäessä olin pissata housuun, haha. Kun pääsin paikalle, ennestään tuttu kaksplussan blogiverkoston Emma odotti tyttönsä kanssa meitä. Mentiin yhdessä, niin ei ollut niin paha. 

Kyllä siinä silti alkoi kädet täristä ja tuli sellainen olo, että miten päin tässä nyt pitäis olla, etten vaan nolaa itseäni. Totuushan on, että eihän ketään oikeasti kiinnosta, miten päin siellä seison lasteni kanssa. Ehkä joo ihmettelyä saattaisi tulla, jos alkaisin seisoskelemaan käsilläni, mutta normaalisti kun olen, niin ei muut varmaan katso minua kummaksuen, vai kuinka ? :D

Treffipaikaksi ja yhteistyökumppaniksi saimme tosiaan Flamingon sisäleikkipuiston Naurusaaren. Treffeille osallistui yli kaksikymmentä äitiä lastensa kanssa. Minulla oli mukana vain tytöt, Jooa jäi viettämään isipoika aikaa. Olen ihan tyytyväinen, että kaksi rauhallisempaa tuli mukaan, Jooa kun sattuu olemaan sellainen hulivili. Tytötkin saivat viettää kivan tyttöjen päivän äidin kanssa.

Naurusaari tarjosi meille tilat ja syötävää. Purtavaa oli ihan laidasta laitaan, oli muunmuassa karkkeja, poppareita, kalapuikkoja, kasvispyöryköitä, kasvistikkuja, kahvia ja mehua.

Alexsandra kauhasi samantien itselleen karkkeja ja meni pöydän ääreen istumaan. A pyöritteli karkkeja suussaan ja vuoronperään sylki niitä pois. Hän ei siis koskaan ole syönyt karkkia, eikä näköjään niistä tykkääkkään. Annoin silti mahdollisuuden maistaa, kerta kerkesi niitä jo ottamaan itselleen. Kalapuikot ja kasvistikut maistuivat meille kaikille. 
Naurusaari on ehkä enemmän isommille lapsille. Alexsandrakin on siinä ja siinä, ettei päässyt kiipeilemään kaikista kivoimpiin paikkoihin. Senni yritti parhaansa mukaan pysyä siskon perässä ja hänen touhujaan oli niin hauska seurata. Pikkuprinsessalla oli tottakai pupu mukana, joka pääsi mukaan touhuihin. 

Kaikista paras oli ehkä pomppulinna. Tytöt jaksoivat pomppia siellä aina uudestaan ja uudestaan. Sennin oli tottakai pakko päästä mukaan, vaikka pomppulinnassa oli muitakin isompia lapsia. Siellä se pikkupää pomppi naureskellen, eikä jäänyt kenenkään jalkoihin. 

Tytöt tykkäsivät myös kiipeillä. A pääsi kiipeämään hieman ylemmäs, mutta isoihin putkiin hän ei yltänyt, harmi. Pitää vielä vähän kasvaa ja kehittää kiipeily taitoja, ehkä saatamme käydä toistekkin Naurusaaressa. 

Oli kyllä ihan huippua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Ehjänä ja hengissä silti päästiin turvallisesti kotiin. Muiden bloggaajien kanssa en kerinnyt kuin vaihtamaan muutamia sanoja, mutta ehkä seuraavalla kerralla keretään enemmän, oli kuitenkin ihana nähdä blogikolleegoja. <3
Eikä tässä vielä kaikki ! Muksutreffeiltä saimma mukaan aivan ihanan goodiebagin, jota olenkin kerennyt hehkuttamaan instagramissa. Kassista löytyi muunmuassa kiddow merkkinen tupsulippis, jota olen jo ihastellut monenmonta kertaa netissä. Mukana oli myös vauvatavaroita, joista ehkä joku saattaa päätyä arvottavaksi instagramin puolella. Iso kiitos yhteistyökumppaneille ja kiitos vielä kaikille ihanista treffeistä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti