keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Taaperoiden oma maito

Pääsimme kaksplussan ja nutrician järjestämään testiryhmään, jonka kautta saatiin testiin NutriJunior maitoa ja maitojauhetta. 



NurtiJunior on taaperoiden omaa maitoa, jonne on lisätty paljon taaperoille hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita. Mitä kaikkea hyvää se sisältääkään; A-, D-, E-, K-, C-, B6-, B12-vitamiineja, tiamiinia, niasiinia, biotiinia, riboflaviinia, foolihappoa, kaliumia, kalsiumia, pantoteenihappoa, magnesiumia, rautaa, jodia ja sinkkiä. Todella kattavasti vitamiineja ja kivennäisaineita, joista on vain hyötyä lapselle.

Maitojuoma on tehty maitoon, joten se sisältää laktoosia. Meillä testaajaksi pääsi Jooa, koska nuorimmalla on maitoallergia. NutriJunioria on saatavana 1litran maitotölkkinä ja maitojauheena, josta saa noin 6,6 litraa valmista maitojuomaa. 


Mitä mieltä meidän taapero tästä maitojuomasta sitten oikein olikaan. Ihan ensimmäisenä hän oli aivan innoissaan, kun maitopurkit pilkisti postista haetusta pahvilaatikosta. Hän oli oikein innokas maistelija ja odotti kovin että pääsee maistamaan. Ensimmäinen reaktio oli vähän ihmettelevä, mutta sanoi että on hyvää. Maku oli hieman maukkaampi kuin normaalin maidon, olemme kuitenkin kotona totuttu juomaan soijamaitoa, joten maukas maku ei kuitenkaan haitannut. Kokeilimme myös maitojauhetta, joka sekoitettiin veteen. Se ei uponnut niin hyvin. 

Uskon, että aiomme ostaa tätä NutriJunior maitoa vielä jonkin aikaa. Jooa jo innostui, että hänen oma maitonsa. Nyt meillä sitten jokainen juo eri maitoa, Jooa NutriJunioria, Senni soijamaitoa ja Alexsandra normaalia maitoa. NutriJunior maistui myös meidän esikoiselle, joka ei kuitenkaan kuulu enää taaperoihin. 


Olitko aiemmin kuullut NurtiJuniorista ? 

Todella kattava maito taaperoille, olisin ostanut tätä jo aiemmin jos olisin vain tiennyt, suosittelen !


Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti