maanantai 29. toukokuuta 2017

Pihat kesäkuntoon ! (sis. Vinkkejä)

Kesä alkaa tehdä tuloaan ihan kunnolla ja on aika sisustaa parvekkeet ja terassit kesäkuntoon ! Nyt on viimeistään aika ihmetellä mitä kaikkea omalle parvekkeelle ja terassille voikaan hommata. 

Meidän parveke on vielä täysin keskeneräinen joten kurkitaan hieman mitä kaikkea Veken kalusteen sivuilta oikein löytyykään. Meille on tulossa Veken kalusteelta ihana sohvaryhmä parvekkeelle ja siitä onkin tulossa oma postauksensa kunhan saadaan parveke kuntoon. 

Ensimmäisenä haluan vinkata tästä ihanasta pallo riippukeinusta. Mukana tulee teline ja tuo itse pallo, jossa voi ihanasti loikoilla aurinkoisina kesäpäivinä. Jos meillä ei olisi näin vilkkaita hulivilejä kotona niin hankkisin ihan varmasti tämän meidän parveketta koristamaan. Voisin hankkia tämän pelkästään jo ulkonäön perusteella, niin super ihana !

Jos omistaisin ison takapihan hankkisin sinne tämän tyylikkään Triangel-Saari ruokailuryhmän. Kahdesta lankusta tehty pöydän kansi luo pöydälle tyylikkään ulkomuodon mielenkiintoisten jalkojen kanssa. Mukana tulee pöytään sopivat tuolit. Tämä kokonaisuus voisi hyvinkin muuttaa meille, jos tilaa olisi.




Ruokailuryhmän vastapainoksi sopii hyvin tyylikäs Torino polyrottinki divaanisohva, rahi ja tuoli. Veken kalusteen sivuilta löytyy paljon erilaisia, eri värisiä ja muotoisia sohvaryhmä yhdistelmiä joista voi itse valita mieleisensä. Miten kiva onkaan kavereiden kesken juoruilla omalla pihalla loikoillen sohvalla, ihan parasta.

Omalle pihalle olisi ihan huippua hankkia tämä aurinkosänky ! Näitäkin on erilaisia ja eri värisiä. Miten ihanasti kesäpäivät menisivätkään, kun saisi viettää sen näin ihanassa majassa. Vannon, että hankin tälläisen vielä joskus meille, ihan huippu !



Joko teillä on parvekkeet ja pihat valmiina kesään ? Jos ei, niin toivottavasti näistä vinkeistä olisi juuri sinulle apua ! Ihanaa kesää kaikille <3


Susanna

2 kommenttia:

  1. Ei tosiaan ole valmiina :D Toi alimman kuvan pesä ois kyllä TÄYDELLINEN! Harmi että toteutus laahaa suunnittelusta jäljessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tiedän sun tunteen ! Kauheesti on ideoita ja ajatuksia mitä voisi tehdä, mutta toteutus on sitten ihan eri. Tuo pesä olisi niin perfect <3

      Poista