keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Lapsettomat lapsimessut

Viime viikonloppuna tosiaan oli lapsimessut, jonne tietenkin itsekkin suuntasin. Päätin heti, että lähden messuille ilman lapsia. Viime vuonna olin lasten kanssa ja voin sanoa, että se oli virhe. 

Kun menen messuille, haluan katsella rauhassa ja kävellä omaan tahtiin. Lasten kanssa se on yhtä helvettiä. Aina jollain on nälkä, pissahätä, jano tai sitten joku juoksee karkuun. Tottakai jonkun pitää aina jossain välissä huutaa ja saada jonkin asteen kohtaus. 

Tämän vuoden messuille lähdin pikkusiskoni kanssa. Hänen perässään ei tarvinnut juosta eikä kuunnella turhaa kitinää. Pyörimme omaan tahtiin, katselimme vaatteita, otimme kuvia ja kävimme välillä juomassa kahvia pressitilassa.

Messuilla oli lapsillekkin vaikka ja mitä. Iso leikkipaikka ja pitkin poikin oli pientä tekemistä perheen pienimmille. Kuvittelin, jos omat lapset olisivat olleet mukana niin olisin saanut kantaa huutavia lapsia pois leikkipaikoilta. Tai sitten koko messut olisivat menneet leikkien, enkä olisi päässyt katselemaan tarjontaa. Messut ei ehkä ole ihan pienille kuitenkaan. 

Mitä suuremmitta puheitta käydään käsiksi messukuviin, joita löytyi ihan super paljon.


Kävittekö messuilla, mitä tykkäsitte ? 


Susanna

6 kommenttia:

 1. En käynyt messuilla, sillä ajankohta ei sopinut itselleni. Ensi vuonna sitten elokuussa syntyvän esikoisen kanssa, hän tuskin juoksee ainakaan karkuun :D

  VastaaPoista
 2. Ihania messukuvia! En käynyt tänäkään vuonna vielä. Unelmatilanne ois, että pääsis eka yhen päivän kierteleen kaverin kanssa ja sit toisena päivänä lapsi ja vaikka mummu mukaan. :D Josko ensi vuonna toteuttais edes toisen näistä. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oon nyt käynyt kahtena vuonna peräkkäin. Viime vuonna kävin tosiaan lasten kanssa ja se oli kyllä mielenkiintoista. Yksin, siskon kanssa oli ihan parasta. Ensi vuonna aion mennä taas ilman lapsia, säästyy hermot. :)

   Poista
 3. Mä olin ekaa kertaa Lapsimessuilla ja tykkäsin tosi paljon :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  http://kotonajakaupungilla.blogspot.fi

  VastaaPoista