keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Sairastelukierre jatkuu


Maaliskuun postaukseen viitaten, koti on paras paikka ? Silloin ihmettelin meidän jatkuvaa sairastelua ja epäilin sisäilma ongelmia. Keittiöstä löytyi silloin hormistoon meneviä ylimääräisiä aukkoja reikiä, lahonneita ja kosteita kaapiston osia. Wc tiloissa oli myös hormistoon meneviä aukkoja joista tuli hengitysilmaan sinne kuulumattomia pölyjä yms. 

Olin tuolloin varma, että sairastumisemme johtuivat näistä kyseisistä asioista. Kevään aikana keittiö remontoitiin kokonaan uusiksi ja ylimääräiset aukot ja puutteet korjattiin. Auttoiko tämä meidän sairastelu kierteeseen ? Ei. 


Meillä on enemmän ja enemmän ylähengitystieinfektioita. Valehtelematta pari kertaa kuukaudessa, vähintään kerran kuussa. Sattumaa ? En tiedä, ehkä meillä on vain huono vastustuskyky tai sitten tässä asunnossa on jotain. 

Sairastelut vaikuttavat aikalailla yleisvointiin ja työssä käyntiin. Jatkuvasti olen puolikuntoinen taikka niin kipeä, ettei töihin ole menemistä taikka sitten töissä jaksaa juuri ja juuri, ja kotiin päästyäni olen aivan loppu. Tälläkin hetkellä olen puolikuntoisena esikoisen kanssa kotona lepäämässä ja keräämässä voimia, jos loppuviikon jaksaisimme normaalia arkea. Kovasti toivoisin, että pysyttäisiin tämän jälkeen terveenä.


Onko tämä vain meidän tuuria, vai onko muitakin joilla sairastetaan usein ?Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti