tiistai 8. toukokuuta 2018

Äiti, maailman kaunein sana

*Kaupallinen yhteistyö* Sisältää 40€ lahjakortti arvonnan.


Sunnuntaina 13.5 vietetään äitienpäivää. Äitien kunniaksi vietetään joka vuosi, toukokuun toisena sunnuntaina juhlapäivää, joka on myös virallinen liputuspäivä. 

Jokaisella perheellä on omat perinteet, miten äitienpäivää vietetään. Toiset saavat aamiaisen vuoteeseen, lounaan tai vaikka brunssin. Monen perinteeseen on kuulunut kerätä valkovuokkoja äidille. Me sisarusteni kanssa pienenä kerättiin omalle äidille. Itse en ole vielä valkovuokkoja saanut, mutta ehkä sitten kun lapset hieman kasvavat ja osaavat ne itse käydä poimimassa.

Omiin äitienpäivä perinteisiin on kuulunut muistaa omaa äitiä kortilla, kukilla, ihan vain läsnäololla. Parasta on se, että tietää läheisten välittävän ja rakastavan vilpittömästi. Meidän lapset ovat vielä niin pieniä, ettei perinteitä ole kauheasti meidän perheessä vielä tullut.

Mitä perinteitä teillä on ? Joko on äitienpäivä touhut suunniteltu ? Itse tekemät kortit ovat aina yhtä ihania, ne ovat aitoja ja ne on tunteella tehty. Toiset taas ostavat valmiita kortteja, joissa yhtälailla voi näkyä se tunne. Muunmuassa näillä PIKKUNORSUN korteilla voit kertoa äidille tai vaikka mummille, miten tärkeitä he ovat juuri sinulle ! Käy osallistumassa INSTAGRAMIN puolella 40€ lahjakortin arvontaan. Osallistua voit äitienpäivään asti !

Tiesittekö että äitienpäivää vietettiin Suomessa ensimmäistä kertaa 1918, tänä vuonna juhlistamme äitejä sadannen kerran. Alunperin äitienpäivä on lähtenyt Yhdysvalloista, jossa 1905 luvulla ruvettiin ajattelemaan, ettei yhteiskunta ajatellut äitien asemaa teollistumisen ja lasten kasvatuksen keskellä. 1908 vietettiin ensimmäistä "virallista" äitienpäivää. 1914 äitienpäivästä tuli kansainvälinen juhlapäivä.Super ihanaa äitienpäivää teille kaikille ihanille äideille ❤️

Ps. Äiti rakastan sinua ❤️


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti