sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Kesäsuunnitelmia + ALENNUSKOODI




*Kaupallinen yhteistyö* 

Kesä on kohta täällä ja pääsee taas tekemään vaikka ja mitä. Tykkään suunnitella tekemisiä etukäteen, mutta harvoin oikeasti suunnittelisin jotain kovin järkevää tai oikeasti toteutettavaa. Ennen lapsia sitä tekikin todella paljon ja kaikenlaista. 

Lasten kanssa lomat ovat menneet enemmänkin fiiliksen pohjalta. Mennään uimaan kun huvittaa, käydään piknikillä kun on fiilistä siihen. Kauheasti ei voi etukäteen suunnitella mitä tehdään mihinkin kellonaikaan ja se onkin minusta ihan kiva. Extempero reissut on muutenkin paljon hauskempia kun kovasti etukäteen suunnitellut. 




Meidän tähän kesään kuuluu ehdottomasti uintireissut lähiseudulle. Kävelyt metsässä ja makkaran paistaminen sen jälkeen. Ulkoilua paljon, todella paljon ! Pyöräilyä ja opettelua ilman apupyöriä. Lähdetään myös lähistölle pelailemaan jalkapalloa, koska siitä on puhuttu paljon. Ihan vaan pihalla istumista ja hengailua. Suunnitelmissa olisi myös reissu Naantalin muumimaailmaan. Mitään erikoisia suunnitelmia meillä ei ole, normaalissa arjessakin on jo tarpeeksi touhua ilman mitään erikoisuuksia 🙈


Mitä kesäsuunnitelmia teillä on ?




Me odotetaan kesää todella paljon. Lapset odottavat kovin, että pääsevät t-paidoilla ja shortseilla ulkoilemaan ja ihan parasta on pistää kesäkengät jalkaan ! En ikinä ole oppinut laittamaan jemmaan kesävaatteita, joten aina täytyy kesän alkaessa ostaa kaikki samantien, samaan aikaan. Olen yrittänytkin nyt etsiä lapsille suht hyvään hintaan shortseja ja t-paitoja, mutta aika huonoin menestyksin. Kun pitää ostaa kolmelle kesävaatteet ja siihen vielä omat vaatteet päälle niin niihin saa rahaa menemään ihan mukavasti.

Postauksen muumivaatteet on saatu MARTINEXILTA , näillä päästiin jo alkuun kesävaatteiden hankinnassa ! 😍   Kannattaa käydä kurkkaamassa nettisivut, koodilla TOUHULANDIA20 saat 30.4 asti -20% alennusta tilaamistasi tuotteista. 




Martinexin vaatteet ovat käyttäjille turvallisia, laadukkaita, kestäviä ja ennenkaikkea mukavia päällä. Tuotteet ovat valmistettu eettisesti ja lastenvaatteissa tärkeää on turvallisuus, ekologisuus ja vastuullisuus. Vauvan ja lastenvaatteet ovat tehty ekologisesta ja laadukkaasta luomupuuvillasta, joka on tuotettu ilman haitallisia kemikaaleja. Martinex seuraa jatkuvasti vaihtoehtoja, joita etsitään ja kehitetään luonnon säästämiseksi ja kierrättämisen edistämiseksi. 


Nyt jokainen kertoo hyviä vinkkejä mitä kannattaa tehdä kesällä, omat kesäsuunnitelmat myös alas 😚

Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti