maanantai 26. maaliskuuta 2018

Pastelliunelmaa

  

Esittelyssä meidän esikoisen pastelliunelma huone. Meillä huoneen sisustukset muuttuvat aika-ajoin, jonka takia huoneet ovat aina keskeneräisiä. Tällä hetkellä Alexsandran huoneessa on painotettu pastellisävyjä ja valkoista. 

Uusin tulokas on JaBaDaBaDo Leikkikeittiö, jonka saimme Jollyroomilta. Valkoisen pohjan takia se sopii täydellisesti meidän sisustukseen ja ihanana lisänä siinä on paljon erilaisia pastellisävyjä yksityiskohtina. Mukana saimme settiin sopivat leivontatarvikkeet ja strösselikakun
Leikkikeittiön vieressä on ikeasta ostettu tv-taso, joka käy todella kätevästi lastenhuoneeseen pieneksi pöydäksi. Kapeutensa takia se jättää huoneeseen leikki tilaa, eikä valtaa koko aluetta. Alexsandra tykkää ottaa piirustus välineensä huoneeseensa ja piirtää rauhassa. Pöydällä mahtuu myös rakennella legoilla ja mikä parasta, pistää kotileikit pystyyn ja pistää kaikille ruuat pöydälle valmiiksi. 

Alexsandra rakastaa leikkiä kotileikkejä ja onkin koristellut uuden leikkikeittiön jäätelö-tarroilla. Altsun lisäksi kotileikkejä tykkäävät leikkiä Jooa ja Senni. Tilaisuuden tullen he hiipivät Alexsandran huoneeseen ja pistävät kakkukestit käyntiin. 

Leikkikeittiö sopii siis ihan yhtälailla meidän 2-vuotiaalle, kuin tuolle melkein 5-vuotiaalle neidille. Suosittelen todella, aivan super söpö ! 

Alexsandran huone ei ole mikään suuri, jonka takia tilaa on rajallisesti. Sänky on jatkettava ikean sänky, jota on pidennetty jo tytön kasvaessa huimaa vauhtia. 

Alexsandra rakastaa koristeita ja piirtämistä, joka näkyy myös hänen huoneessaan. Hän pistää piirustuksiaan seinälle koristeeksi ja niiden lisäksi seinällä on viime vuoden syntymäpäiväjuhla koristeita. Vink vink vaan, koristeet kannattaa uudelleen käyttää jos vain mahdollista. Tekee huoneesta heti paljon virkeämmän ja omanlaisensa. 

Kotileikki lelut, nukkekodin tarvikkeet, barbit ja kirjat ovat ikean hyllykössä värikkäissä laatikoissa, josta lelut saa helposti esille ja samalla myös helposti ja nopeasti piiloon. 

Yhteistyössä: Jollyroom


Mitä piditte Alexsandran huoneesta ? Minkälaisia huoneita teiltä löytyy ? 


Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti