lauantai 30. syyskuuta 2017

Opiskelu, lapset, työ, muutto

Opiskelu ja lapset, kodinhoito siihen päälle, kiirettä pitää. Olette varmaan huomanneet, kuinka blogin pitäminen on nyt hieman jäänyt. Valmistumiseni on vain muutamien viikkojen päässä, jonka takia myös opiskelu tahti on tiukka. 

Olen nyt työharjoittelussa päiväkodissa. Siihen kuuluu kuntoutussuunnitelman suunnittelemista ja sen toteuttamista. Myös muutaman päivän näyttö on tulossa, jota olen yrittänyt suunnitella. Kenties jotakin temppurataa lapsille, vai mitä se voisi olla. 


Harjoittelun lisäksi on ollut koulutehtäviä, jota varten on pitänyt pohtia asioita ja kirjoittaa niitä ylös. Blogin kirjoittamisen aika on mennyt koulutehtävien kirjoittamiseen. Nyt kuitenkin halusin tulla ilmoittamaan itsestäni jotain, en ole hylännyt teitä, aika ei ole vain riittänyt. 

Lapset olivat myös parisen viikkoa takaperin kaikki kipeänä, jonka vuoksi harjoittelu ja muu sai vähän jäädä. Onneksi nyt ollaan kaikki oltu suht terveinä ja arki rullaa hienosti. 

On ollut myös Alexsandran puheterapia juttuja, päiväkodin vanhempainiltaa ja vasun miettimistä. Käytiin myös ottamassa Jooalle ja Sennille vesirokkorokotteet, oletteko muut hakeneet tai miettineet ottavanne lapsillenne ? Meidän tilanteessa, kun Alexsandra ei saa lääkityksestä johtuen saada vesirokkoa, eikä rokotetta niin haluan kaikin mahdollisin keinoin ennaltaehkäistä ettei meidän lapset sitä nyt saisi. 


Kiirettä siis pukkaa koulu asioiden parissa ja kotosalla. Meillä on myös tulossa muutto kuukauden päästä, jota olen yrittänyt jo hyvissä ajoin järjestellä. 

Valmistumiseen ei tosiaan ole pitkä aika ja olenkin jo hakenut töitä meidän lähistöllä olevista päiväkodeista. Pidetään peukut pystyssä, että jostain otetaan yhteyttä !


Susanna

1 kommentti:

  1. Huh, onpa monenlaista meneillään arjessa nyt. Tsemppiä! Lukijat odottelee täällä kyllä rauhassa kirjoitusajan palautumista. Toki jos se on itselle hyvää vastapainoa arjen aherrukselle, soisi aikaa siihenkin löytyvän enemmän. :) Meillä ei aiota vesirokkorokotetta ottaa, mutta ilman muuta teidän kannatti ottaa tuollaisen asian vuoksi. :) Peukut pystyssä työn ja muuttokuvioiden suhteen!

    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista