keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Tyylikästä hoppia selkään
Saatiin ihan super söpöt skiphop reput lapsille. Meillä on aikaisemminkin isommilla ollut skiphopin reput, kissa ja kettu. Nyt ne saivat siirtyä uusien tieltä pois ja käyttöön pääsevät yksisarvinen, pesukarhu ja possu. 

Sennillä ei vielä ollutkaan päiväkotireppua, joten possureppu tuli tarpeeseen. Annoin Alexsandran valita repuista ensimmäisenä mieleisimmän ja hän valitsi yksisarvisen. Onhan yksisarviset nyt muodissa ja A on niin muodissa mukana. 

Jooa valitsi tottakai pesukarhun, onhan se ihan Jooan tyylinen. Senni sai possurepun ja oli tyytyväinen. 

Reppujen mukana lapsille tuli skiphopin juomapullot, jotka saa hyvin jemmaan repun sivutaskuun. Tasku on sen verran napakka, että pullo pysyy vauhdikkaassakin vauhdissa mukana. 

Nyt pääsevät lapset tyylikkäästi päiväkotiin super hienot reput selässään. Kyllä kehtaa esitellä. Päiväkotiretkiä varten juomapullotkin on todella tarpeen. Kesän jälkeen Sennikin aloittaa päiväkodin ja nyt on myös hänelle reppu ja pullo valmiina. 
Reput ja pullot lahjoitti LASTENPUOTI ONNI-ILONA. Joensuulainen lasten- ja äitiysvaatteiden erikoisliike myy laadukkaita vaatteita niin lapsille kuin äideillekkin. Kannattaa seurata heitä facebookin puolella, sillä sinne laitetaan tietoja tuotteista ja tarjouksista !

Vaatteiden lisäksi lastenpuoti Onni-Ilona myy muunmuassa juurikin näitä skiphop reppuja ja pulloja. Muita suosikkejani on rose et chocolat kerhotossut. 

Mitä tykkäätte skiphopin repuista ? Minkälaisia reppuja teiltä löytyy ?


| Yhteistyössä: Lastenpuoti Onni-Ilona |

Susanna

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on ! Ihan parhaat. Lapset tykkäävät ja ne miellyttävät myös äidin silmää.

   Poista
 2. Meillä on skip hopin sarvikuono/dinosaurus talutusreppu ja se on ollut ihan paras 😊 skip hopin tuotteet on kyllä muutenkin just mun mieleen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan parhaat ja niin ihanan värikkäät ja miellyttävät niin äidin kun lapsien silmää. :)

   Poista
 3. Ihanat reput! Meidänkin lapsilla on Skip hopin reput ja on kyllä tykätyt!����

  VastaaPoista