tiistai 16. toukokuuta 2017

Kurkistus olohuoneeseen ja pikkunorsuun
Aikaisemmin ollaan kurkistettu meidän lastenhuoneeseen, nyt on aika esitellä olohuone. Olohuoneessa vietetään kaikista eniten aikaa. Siellä sotketaan, leikitään, luetaan kirjoja, katsotaan televisiota, riehutaa, rauhoitutaan, ihan mitä vain keksitään. 

Ensimmäisenä haluan esitellä meidän ihanat taulut seinällä ! Taulujulisteet on peräisin PIKKUNORSU verkkokaupasta

Mikä pikkunorsu ? "Pikkunorsu on suloinen julistekauppa, josta löydät tutut lastenlaulut typografisina julisteina ja kortteina. Lisäksi tuotteissamme seikkailevat Pikkunorsun pienet eläinkaverit ja musiikkisymbolit. Keskitymmekin erityisesti lastenhuoneeseen sopiviin tuotteisiin."

Lastenlaulu julisteiden lisäksi sieltä saa muunmuassa näitä SYNTYMÄTAULUJA. Ihastuin näihin PALLOIHIN samantien ja tottakai sellaiset päätyivät meidän seinälle. 

Ikeasta löytyi nämä super ihanat "kehykset". Niin erilaiset, mutta niin meitä. Julisteet ovat juuri oikean kokoiset kehyksiin ja nyt ne yhdessä koristavat meidän muuten niin tylsää harmaata seinää. 
Meidän olohuoneen yhteydessä on keittiö ja ruokailutila. Tämä ratkaisu helpottaa vilkkaiden lasten kanssa, sillä näen heidän tekemisensä jatkuvasti. Olohuoneesta on myös suorayhteys makuuhuoneisiin, eteinen on nurkan takana omana tilana. 

Tykkään meidän kodista, se on avara ja viihtyisä. Harmaan ja valkoisen lisäksi tämä kyllä kaipaisi joitain väripisteitä, luulen että te lukijat olette ihan samaa mieltä. Nyt pieni väripiste tulee lasten leluista ja ikean hyllyköstä, jossa on lastenkirjoja. 

Mitä sitä sen enempää sanoin esittelemään, kuvat kertovat enemmän. Kuvista saattaa myös huomata, että kyseessä todellakin on lapsiperhe. Sohvan alta näyttää pilkottavan leluja ja roskaa, mitä pienistä. (tähän sopisi taas se apina joka peittää silmät).


Mitä piditte meidän olohuoneesta ? Plussia, miinuksia ? Vinkkejä sisustukseen otan mielelläni vastaan. Ps, Käykää kurkkaamassa pikkunorsun nettisivut, saatat löytää jotain kivaa myös teidän seinälle !


| Yhteistyössä: Pikkunorsu |

Susanna


2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat, Kaunis koti. Avokeittiö on todella toimiva ratkaisu, nimimerkki kolmen pienen lapsen äiti. http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista <3 Avokeittiö on näiden pienten lasten kanssa melkeinpä pakollinen, näkee kokoajan mitä pienet puuhaavat.

      Poista