torstai 27. lokakuuta 2016

Isänpäivä valmisteluja + VINKKI

Tänä vuonna olen jo hyvissä ajoin ostanut isälleni isänpäivä lahjan. Tiedän, että isäni tykkää lukea kirjoja, mutta itse olen todella huono niitä ostamaan, saatikka mistä minä tietäisin, löytyykö isältäni jo kyseinen kirja hyllystään. 



Tässä hyvä vinkki kaikille: Ifolorin kuvakirja. Aivan mahtava lahja jokaiselle, eikä siinä pääse köyhtymään. Kuvakirja on myös helppo tehdä, aivan varmasti jokainen sen osaa tehdä, sivuilla on myös hyvät ohjeet tähän. 

Itse otin kirjan kierresidonnalla 24 sivulla, A4 silkkimattapaperilla. Laitoin lapsistani kuvia ja tottakai itsestäni, aivan varmasti isäni ilahtuu tästä lahjasta. Onhan tämä ainutlaatuinen kirja, jota kenellekään muulla ei tule olemaan. Sisäkanteen aion kirjoittaa isälleni jonkunlaisen runon ja kertoa miten tärkeä hän minulle on, siitä huolimatta vaikka ei usein nähdäkkään. 



Kylkiäisiksi tehdään lasten kanssa hänelle isänpäiväkortti. Lapset saavat tehdä myös omalle isälleen lahjan+kortin, josta sitten kirjoitellaan isänpäivän tienoilla, sitähän ei voi vielä paljastaa. :)

Joko te olette valmistautuneet isänpäivään ? 




Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti